Despre noi

  Clădirea  școlii unde se desfășoară orele cu clasele învățământului gimnazial.

Scoala-Pietris-2 Scoala-Pietris-1

Activități școlare și extrașcolare.

p5 p4

 

pet5p3

14 OCTOMBRIE 2016- Ziua alimentației sănătoase

 

Patru eleve: Chereja Iulia, Cojoc Diana, Negrea Dalia și Todoran Roxana din clasa a VIII-a A, însoțite de prof. Rodica Mureșan și prof. Diana Sălăgean au participat la ”Târgul de produse ecologice și tradiționale”  din cadrul proiectului  de educație ecologică

ECOtradiții

 activitate găzduită de ani buni de Școala Gimnazială Nr. 1 Bistrița. Produsele naturale au fost extrem de gustoase și foarte apreciate de degustători.

Felicitări gospodinelor și echipajului care le-a reprezentat.

 Feerie de toamnă- cu elevii clasei a VI-a A

 

20161010_112130 20161010_115501 20161010_112056 20161010_113045

 

HALLOWEEN 2016

În data de 31 octombrie 2016 în școala noastră elevii au sărbătorit Halloween-ul într-un mod foarte original. Activitatea a fost coordonată (bineînțeles) de profesoara de engleză Gabriella Furedi, sprijinită de profesoara Ioana Pop și consilierul educativ Diana Sălăgean. Diana, printre altele, a imortalizat o parte din spectacol, mai jos putând fi văzute câteva fotografii.

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Săptămâna pentru Educația Globală cu tema:   ”Împreună pentru o lume a păcii”

              În Săptămâna Educației Globale elevii Școlii Gimnaziale Petriș au dat dovadă de creativitate și solidaritate, lăsând la o parte orice urmă de intoleranță, discriminare și egoism. Cu toții au scandat că pacea se află în fiecare dintre noi, că nu trebuie decât să o căutăm cu înțelepciune: „Hrănește-ți inima cu pace, lasă neîncrederea și violența la o parte, căci lumea nu poate fi schimbată decât cu sensibilitate, rațiune și iubire!”

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAKONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

       

S-au  organizat diferite activități:

  1. Concurs de desene la clasa a V-a- Coordonator: prof. Scridon Dorin.
  2. Concurs de creație literară la clasa a VI-a- Coordonator: prof. Coldea Alina.
  3. Spune NU discriminării la  clasa a VIII-a- Coordonator: prof.  Lupșor Felicia.

110 111

ZIUA CULTURII NAȚIONALE

15 ianuarie, Ziua Culturii Naționale, marcată în ziua naşterii lui Mihai Eminescu a fost sărbătorită la Școala Gimnazială Petriș cu emoție în glas și suflete. Elevii claselor a VI-a A și a VII-a A au prezentat câteva proiecte despre viața și activitatea marelui nostru poet în care au investit, atât imaginație creatoare,cât și multă sensibilitate și dăruire. Momentul artistic a fost realizat de către elevii claselor a V-a A și a VI-a B, care au recitat câteva din creațiile nemuritoare ale lui Eminescu. „Cireașa de pe tort” a reprezentat-o punerea pe ritm de hip-hop a câtorva versuri din poemul Luceafărul, elevii reușind astfel să-l facă pe poet contemporan cu noi. Felicitări tuturor!